Gitcombe House

Date completed: December 2021
Location: Dartmouth, Devon

Recognised as a luxury holiday experience, Gitcombe House was looking to enhance its offering by providing a natural and creative play space that would appeal to their clientele and align with the property’s high standards. They needed a solution that would provide fun and adventure for children, while also blending into the beautiful natural surroundings.

Taking inspiration from the landscape, Earth Wrights delivered a stunning design that provides hours of open-ended play for Gitcombe’s family guests and children of all ages. As the seasons pass, the towers and bridges will naturally mature and further blend into this area of outstanding natural beauty in the Devonshire countryside.

Cycle through our other playscapes